Dienstverlener voor de KMO Portefeuille

Let's optimize your strategy

Met StrinnLab geloven we in de kracht van mensen die met een gemeenschappelijke visie omtrent klantgerichtheid en duurzaamheid in dezelfde richting samenwerken.

Op basis van cijferanalyses kan je prognoses maken of knelpunten verklaren, maar waar ligt de focus van je ondernemingsactiviteit en welke acties onderneem je? Ken je de huidige trends voor jouw sector/bedrijf en de werkelijke behoeften van jouw klanten?

Wat doet StrinnLab?

StrinnLab is een onafhankelijk adviesbureau dat KMO's helpt met trendgedreven innoveren en het vertalen van relevante trends naar hun bedrijfsmodel. De focus ligt op: 

Ondernemingen die hun businessmodel toekomstbestendig willen versterken en/of een trendonderzoekrapport op maat wensen, kunnen snel en efficiënt tot verfrissende ideeën komen.

Vlaamse KMO's en vrije beroepen kunnen bij StrinnLab terecht voor gebruik van de KMO-portefeuille
StrinnLab is geregistreerd als dienstverlener voor advies (DV.A218223) en voor opleidingen (DV.O218285).

Voor wie?

Starters en gevestigde KMO's worden via visuele tools begeleid, verwerven klanteninzichten en leggen de link naar de opportuniteiten van morgen. Centraal staat het maken van keuzes om een strategische visie te kunnen ontwikkelen.

StrinnLab staat ook ter beschikking van boekhoud- en accountantskantoren. Als absolute vertrouwenspersoon kennen boekhouders en accountants de behoeften van hun cliënteel heel grondig. Door een confidentiële samenwerking met StrinnLab aan te gaan, kunnen boekhoud- en accountantskantoren hun adviesverlenende taken met meer gespecialiseerde kennis uitbreiden.

Wat doet StrinnLab niet?

StrinnLab is geen webdesigner, productontwikkelaar, communicatiebureau of boekhoudkantoor. Op deze domeinen wordt voor het bereiken van een optimaal resultaat met experten samengewerkt.

Klantgerichtheid

Constructief en oplossingsgericht meedenken en toch kritisch communiceren

Gedreven

Meerwaarde brengen en resultaten behalen

Respect

De visie en de verwachtingen van de ondernemer

© Copyright 2015 StrinnLab