Testimonials

Metaalconstructie Verhofsté nv / Camflex nv (Zele) in het kader van een trendonderzoeksrapport:

"Het uitgebreide trendonderzoek was inhoudelijk bijzonder verhelderend en zal ons zeker verder helpen in het maken van strategische keuzes voor de toekomst. Met deze benadering kregen we onder meer inzichten naar onze interne aanpak, onze positionering, in productontwikkeling, en de diverse markttrends die voor onze ondernemingen belangrijk zijn." (Marc Verhofsté - gedelegeerd bestuurder)

Ghelamco Invest nv / C-Sports bvba in het kader van brainstormsessies op de inspiratiedag 'We Create Together' in Ghelamco Meeting District te Gent:

"Een zeer goed uitgewerkt voorstel zorgde ervoor dat wij hierop zijn ingegaan. Geen te complexe aanpak, op maat van de supporters en er is rekening gehouden met de beperkte tijdsspanne. De brainstorms liepen goed, en iedereen vond de manier van werken en interactie goed. Ook de verslaggeving werd zeer snel aangeleverd en gaf correct weer wat er besproken werd tijdens de sessies." (Maarten Dedobbeleer - Managing Partner C-Sports))

Kaizen Consulting bvba (Kapelle-op-den-Bos) in het kader van een Business Model Canvas workshop:

"Persoonlijke aanpak en een aangepaste bespreking van de methodiek aan de noden die vooraf werden getoetst." (Luc Hansenne - zaakvoerder)