Wie is StrinnLab?

Wie is StrinnLab?

Mijn naam is Danny Vermeulen. Met StrinnLab bied ik sinds september 2016 mijn diensten aan op het terrein van business model ontwerp / -innovatie en verken via trendonderzoek en scenarioplanning nieuwe paden.

Ik ben er van overtuigd een trendgedreven meerwaarde rond strategie en innovatie te kunnen brengen. Zowel startende als gevestigde ondernemers worden aangemoedigd om te denken en te experimenteren rond deze kernaspecten van het ondernemen.

Met StrinnLab geloof ik in de kracht van mensen die met een gemeenschappelijke toekomstvisie omtrent klantgerichtheid en duurzaamheid samenwerken.

Geboren in 1967 te Gent: het jaar van de 'Summer of Love', de uitvinding van de zakrekenmachine, het overlijden van René Magritte en Che Guevara, de vijfde Bondfilm 'You Only Live Twice' kwam uit, en Eddy Merckx won voor de eerste keer Gent-Wevelgem.

Mijn drijfveer

Mijn brede werkervaring in sales en marketing vergaarde ik in de dienstensector (payroll & HR, juridisch en bancair) en door de jarenlange contacten met leidinggevenden en medewerkers uit diverse sectoren.

Gezien theorie en praktijk niet steeds hand in hand gaan, heb ik het steeds heel aantrekkelijk gevonden om oplossingsgericht en flexibel mee te denken met mijn KMO-klanten. Creativiteit en resultaten neerzetten ... nice to do.

Mijn opleidingen

Ik heb altijd graag gestudeerd: rechten aan de UGent, marketing aan de HoGent, en later nog een master-na-master sociaal recht aan de VUB.

Na aanvullende opleidingen omtrent strategie, ondernemerschap en business development bij Vlerick Business School en STIMA finaliseerde ik het post-graduaat 'Trendanalyse en -implementatie' aan de Hogeschool Gent (2016-2017) met grote onderscheiding. Als 'trendwatcher' ging een boeiende, nieuwe wereld voor me open die ik vandaag graag met ondernemingen en organisaties deel.